Софийският районен съд постанови постоянно задържане под стража за 48-годишен столичен

...
Софийският районен съд постанови постоянно задържане под стража за 48-годишен столичен
Коментари Харесай

Арест за мъжа, счупил стъклото на шофьорка след скандал

Софийският областен съд постанови непрекъснато задържане под стража за 48-годишен столичен водач, който са закани с ликвидиране на жена и счупи стъклото на автомобила ѝ след спречкване поради засичане.

Клуб Z също през вчерашния ден описа за случая.

" И. Ш. е притеглен към наказателна отговорност за това, че на 25.11.2023 година към 18,30 часа на бул. „ Акад. Иван Ев. Гешов ” в град София се е заканил с ликвидиране на Н.В. Казал й: „ ще ми избиеш фамилията, ти естествена ли си, ще те убия ”, след което нанесъл удари с ръце и счупил предното ляво стъкло на лявата врата и предното ляво странично огледало на лек автомобил, марка „ Дачия “, в който се намирала Н. В. ", пишат от Районната прокуратура.

Вчера пред Нова тв пострадалата жена описа:

„   Човекът слезе от колата и потегли нападателно към мен, заплашвайки, че ще ме убие. В този миг осъзнах, че вероятно не съм го видяла поради метеорологичните условия и съм го засякла.

Свалих си малко стъклото, започнах да му се оправдавам, само че той ми счупи прозореца и страничното огледало. Стъклата се пръснаха, нарязаха ми ръцете и лицето. Той се качи на колата и си потегли. Много се уплаших ”, признава Николета Ваклинова.

Първоначално причинителят бе открит и арестуван с прокурорска мярка до 72 часа.

Съдът приема доводите на обвиняването, че има заплаха обвиненият да извърши друго закононарушение и постанови по отношение на него най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Мярката предстои на обжалване пред Софийския градски съд.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР